Ons team
Met trots stellen we het nieuwe bestuur anno 2019 aan jou voor. We hopen met evenveel passie en plezier de samenwerking verder te zetten.
Al onze leden staan met hart en ziel in voor de goede werking van onze vzw. Ieder draagt zijn steentje bij.

image-313710-T-shirt-c20ad.w640.jpg
Marleen
Marleen, voorzitter
Marleen heeft vanaf 2019 de taak van voorzitter op zich genomen. Ze is, zoals men vaak zegt, een vlotte madam, die erover waakt dat alle afspraken worden nagekomen.
Wap
Walter, ondervoorzitter
Onze gedreven ondervoorzitter is de rechterhand van Marleen. Hij draagt er mee zorg voor dat alles netjes verloopt en is altijd bereid om initiatieven te nemen.
Marc
Marc, secretaris
Op Marc kunnen we rekenen dat er altijd een overzichtelijk verslag van onze vergaderingen wordt gemaakt. Hij waakt erover dat alle besproken items uitgevoerd worden. 
Tinek
Tineke, penningmeester
Tineke zorgt ervoor dat alles financieel 'klopt als een bus'. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met o.a. deze website en het ontwerp van het reclamemateriaal.
En ook deze bestuursleden mogen niet ontbreken. Ze staan ons bij met de dagelijkse werkzaamheden en leveren een mooie bijdrage aan onze besprekingen.

Paul
Elly
Tom
Wim
Last but not least, uiteraard ook onze oprechte dank aan alle andere leden waar we regelmatig op kunnen rekenen en die ermee voor zorgen dat alles in goede banen verloopt.